Min e-cigaret smager brændt – hvad gør jeg forkert?

Hvis din e-cigaret smager brændt, så er det fordi, du ikke har ladet væsken trænge ordentligt ind i vægerne. Hvis ikke du sørger for dette, inden du tager den i brug, så vil den smage brændt.

Sådan gør du, når du skal fylde e-væske din e-cigaret

Som følge af ovenstående, så er det vigtigt, at du fylder din e-væske korrekt op i beholderen. Gøres dette ikke, så vil det netop ske, at din e-cigaret begynder at smage brændt. Herunder finder du en kort guide til at fylde væske korrekt på din e-cigaret:

  1. Start med at pakke din clearomizer ud.
  2. Skru herefter mundstykdelen af. Det er vigtigt, du er forsigtigt, da mundstykket kan knække.
  3. Hold beholderen næsten vandret og fyld væske i. Undgå at ramme det lille hul, der er i midten.
  4. Skru derefter mundstykdelen på igen med stor omhu, så det ikke knækker.
  5. Drej beholderen rundt i ca. 1-2 min., så vægerne dermed får lov til at suge væsken.
  6. Sæt beholderen på dit batteri. Damp herefter med korte sug for at få vægerne i gang.

Undgå at holde knappen nede for længe

Du kan også opleve en brændt smag, hvis du holder knappen nede for længe. Der er mange, der gerne vil skabe en stor dampsky, inhalere en stor mængde damp el.lign. Dette bør du dog ikke gøre. Det anbefales, at du ikke holder knappen nede i mere end seks sekunder, da det kan skade beholderen.

Det er dertil også en god idé, at du skifter din beholder hver 3. til 4. uge. Har du en beholder, der tillader det, så kan du dog også nøjes med blot at skifte din coils. Den vil dog med tiden begynde at smage brændt, så derfor er det også nødvendigt, at du sørger for at udskifte den.

Som følge af ovenstående, så er det også altid en god idé, at du altid har et par stykker liggende. Du vil hurtigt finde det irriterende, hvis du gerne vil dampe på din e-cigaret, men din væskebeholder har været i brug i tilpas lang tid, og du ikke har en reserve liggende. For et stort udvalg af coils, tanke og brændere klik her.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/chiafroe.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326