Hold et brag af en fest med god stemning og lækker mad

Står du og skal holde et brag af en fest? Skal du for eksempel fejre en rund fødselsdag? Fejre studentens sidste eksamen og færdiggørelse af ungdomsuddannelsen? Fejre brudeparrets ”ja” til hinanden? Fejre sølvbrudeparrets ”ja” til hinanden for 25 år siden? Fejre den færdiggjorte videregående uddannelse? Eller måske er det noget helt andet, der skal fejres, eller der skal måske holdes en fest ”bare fordi”? Lige meget hvilken slags fest du skal arrangere, er der mange ting, der kan være en god idé at overveje, inden forberedelserne og den ofte meget omfattende planlægning af festen kan gå i gang:

  • Har du for eksempel fået fastsat en dato for dit arrangement? Og herunder også et bestemt tidspunkt på den pågældende dag, hvor dine gæster er inviteret til?
  • Hvor mange gæster vil du gerne invitere til din fest, og hvem?
  • Hvor ønsker du at festen skal foregå? Vil du for eksempel leje nogle lokaler, så der er plads til alle 50 gæster? Eller er det nok blot at rydde stuen derhjemme, så der er siddepladser til de 15 gæster ved bordet? Eller vil du for eksempel sætte en pavillon op ude i baghaven på den lune og solrige sommerdag, hvor dine 30 gæster kan nyde det smukke og varme vejr i behageligt selskab?

Et vigtigt samlingspunkt til en god fest er maden, da det kan sikre en god, sjov og hyggelig stemning til festen. Det kan være en god idé at betale for catering til alle formål, så du kan undgå selv at skal stå med det store ansvar og det store besvær med at lave al maden til festen selv. På denne måde får du meget bedre mulighed både for at have styr på alle de andre vigtige ting omkring festen – både før, under og efter selve festen, samt mulighed for at bruge langt mere tid sammen med dine gæster.

Find en leverandør i dit område via Lemenu.dk

Lige meget hvilken anledning du har til at arrangere din fest, kan du finde et cateringfirma i dit område, som kan levere lækker mad til dig og dine gæster. På hjemmesiden Lemenu.dk kan du søge på postnummer eller by, skrive hvilken pris du ønsker per kuvert, skrive hvor mange mennesker du ønsker mad leveret til, oplyse din e-mail og skrive en eventuel bemærkning. Herefter kan du modtage tre konkrete tilbud fra nogle restauranter, som er i dit område. Herved har du flere forskellige muligheder for catering at vælge imellem, og du kan grundigt sondere terrænet, inden du vælger hvilket firma, der skal levere maden til din fest. Det kan også være en god idé at gå ind og læse menuerne fra nogle af de forskellige cateringfirmaer, som matcher den søgning, som du har indtastet. På denne måde kan du finde mange forskellige muligheder for noget lækkert mad i dit område. Du skal blot vælge hvilket firma, der skal levere hvilket mad til din fest – og derefter skal du blot nyde maden til festen med dine skønne gæster.