3 råd til hvordan du bliver den moderne mand

Kunne du godt tænke dig at blive den moderne mand der står skarpt? Her giver vi tre råd til hvordan du lever sundt, spiser sundt og hvordan du kommer til at skinne af sundhed.

I denne guide, inspirer vi dig til at prøve superfood, som indeholder alt det gode til din krop, dog fortæller vi også hvorfor du ikke kun skal leve af superfood. Vi giver dig tips til en kostplan og hvilke kosttilskud, der vil hjælpe dig. Til sidst giver vi dig en gennemgang af hvilke produkter du skal bruge når du barberer dig, om det er en clean shave eller et fuldskæg du ønsker dig.

Læs med herom kom til at skinne som den moderne mand.

Superfood

Macarødder, blåbær, spirulina. Superfood er en samlet betegnelse for råvarer, der indeholder mange mineraler, vitaminer og antioxidanter. Superfood indeholder derfor elementer, som nærer kroppen og gør kroppen stærkere. Det betyder dog ikke, at du kun skal spise bær og superfood. For som ved alt andet, så skal man spise det med måde. Derfor skal du spise sund og varieret kost, dog kan blåbær, macarødder og spirulina være elementer du blander ind i din kost. Blåbær kan for eksempel, være noget du kan blande ind i din morgenmad.

Kosttilskud til din træning

Når du træner, så træner du som oftest med et mål. Det mål kan enten være vægttab, muskelopbyggelse eller bare for at blive sundere. For at opnå det mål, kan du træne mange gange om ugen, men for at det virkelig giver noget, så er det vigtigt at have styr på kosten.Resultaterne fra træningen kommer 80% fra kosten og 20 % fra træningen. Det vil sige, at du kan firdoble dine resultater ved at fokusere på din kost. Afhængig af din mål med træningen, så kan du finde kostplansskabeloner, som passer til dit formål med træningen. Du kan også få lagt en personlig kostplan, som passer specifikt til dine behov, og tager udgangspunkt i, hvad du kan lide, og hvad du ikke bryder dig å meget om. Det er hovedsageligt en personlig træner eller en diætist, som udarbejder disse kostplaner til dig. Disse kostplaner er som regel også bygget over en 8-12 ugers plan, hvor dem du googler dig til, er en kortere kostplan på cirka en uge.

Disse kostplaner kan du mixe op, og tilføje nogle kosttilskud til, hvis du mangle nogle specifikke vitaminer eller har brug for mere protein. Proteinpulver, er med til at sætte gang i muskelproteinsyntesen. Det er den syntese, som er med til at opbygge muskelmasse. Protein indeholder aminosyrer, som er en centrale del af mange af de processer, der sker i den menneskelige krop. Når du har brug for supplement til din kostplan, om det så er superfood, proteinpulver eller noget tredje, så kan du finde det på Helsebixen.

Du skinner!

Kom til at skinne med pleje produkter for mænd. Den moderne mand plejer ikke kun sin kost og sin træning, men også hans udseende. Her er der mange muligheder, når man for eksempel skal barbere sig. Der er derfor vigtigt, at man har skarpe barberblade, om det er et gammeldags barberblad eller om det moderne engangsskrabere. Dertil er det vigtigt, at bruge et godt barberskum, og en god aftershave. Dette gælder, når man vil have en clean shave. Dertil er det vigtigt, hvis man vil have skægstubbe, at have en god skægtrimmer. På de fleste skægtrimmer, kan man her vælge forskellige længder, så du kan få længere barken barder og kortere overskæg, eller andet som passer til en. Hvis du vil have længere skæg, kan du også bruge skægtrimmerne, dog er det her godt at bruge en barberolie, for at holde skægget flot. Barberblade, barbermaskiner og barberolie samt meget mere kan du købe på Made4men.

Tak for at du læste med. Jeg håber du fik inspiration, til hvordan du kan blive den moderne mand med et flot indre om ydre.