Forøg din livskvalitet med et tjek af sanserne

Der er rigtigt mange af os, som måske godt kunne trænge til at få tjekket både syn og hørelse. Det er ikke noget, som man lige får gjort fra tid til anden og fordi man ser og hører hele tiden, så opdager man ikke, hvis det er blevet værre over en lang tidsramme. Man kan derfor ende med at gå med nogle problemer, som man ikke ved man har og hvis man kan få nogle briller elle et høreapparat så man kan bruge sine sanser fuldt ud igen, så er det da bare dumt at lade være.

Når du tager briller og høreapparater i brug

Der er mange med nedsat syn og hørelse, som kan huske øjeblikket de tog deres briller eller høreapparat i brug for første gang. Det er ofte når man får hjælp til at komme op på et normalt niveau, at man opdager hvor dårligt det egentligt har stået til. Mange siger, at de lægger mærke til helt nye ting med deres sanser og det er bestemt ikke svært at forstå. Man kan sammenligne det lidt med at slukke en emhætte, så man lige pludselig lægger mærke til hvad folk siger igen og den lettelse man føler derved.

Her kan du få et tjek

Der er rigtigt mange forskellige optikere rundt om i landet, som tilbyder at kunne give en gratis synstest. Det er derfor ikke uhørt, at man bare kan finde den nærmeste optiker og stille sig i kø. Det er lidt anderledes med hørelsen, men princippet er lidt det samme. Her kan man også bestille en tid og få udredt hvorvidt der er noget galt eller ej. Læs mere om vores høreklinik ved Odense og Middelfart og bliv klogere på, hvad der kan gøres for dig og hvordan din livskvalitet kan skydes i vejret ret hurtigt.