Bliv smørrebrødsjomfru og cater på samme tid

Når man skal til at tage en uddannelse, står man lige pludselig overfor mange valg. Det er derfor en god idé at overveje grundigt, hvad man vil beskæftige sig med i fremtiden. Man kan ligeledes tage udgangspunkt i, hvilke interesser man har. Er du for eksempel optaget af at sysle med forskellige smage og råvarer for at lave de perfekte retter, så kan du jo overveje at gå i retning af gastronomien. Hertil kan du for eksempel også vælge at specialisere dig i smørrebrød og catering. Det er nemlig en uddannelse, der kan åbne for mange spændende jobmuligheder.

Uddannelse og karriere

For at blive smørrebrødsjomfru og cater skal du igennem et uddannelsforløb, der varer tre år og seks måneder. Her bliver du uddannet i blandt andet tilberedning, servering, hygiejne og hvordan du håndterer råvarer. Det er en uddannelse, der varierer mellem skoleundervisning og praktikforløb. Det er derfor den perfekte uddannelse til dig, der gerne vil uddanne dig ved at komme ud i arbejdet med det samme og lære gennem masser af erfaring.
Som smørrebrødsjomfru og cater kan du sagtens få en spændende og udfordrende karriere. Det er et godt sted at starte, hvis du for eksempel drømmer om at åbne din egen café eller restaurant eller have din egen cateringvirksomhed. Derudover kan du stå for store selskaber, hvor din lækre serveringer bliver festens omdrejningspunkt. Eller hvis du er mere eventyrlysten, så er der rig mulighed for at blive en del af et team på færger eller krydstogtskibe. Ligeledes er der rig mulighed for videreuddannelse, hvis du gerne vil være leder i restaurationsbranchen efterfølgende. Det er altid en god idé at starte med noget praktisk erfaring og derefter bygge videre med en lederorienteret uddannelse.

Før en dansk tradition videre

Der er ingen tvivl om, at danskerne elsker en god omgang smørrebrød. Så hvad enten du ender med at blive cater og rejse rundt til forskellige selskaber eller du arbejder i en kantine i en virksomhed, så er der ingen tvivl om, at du vil blive dagens helt. Dertil kan man sagtens tage sine færdigheder med til udlandet og gøre karriere her også. Hvis du vil have mere information, så læs om uddannelsen her.

LEAVE A REPLY