Lav lækre juices med den rette juicepresser

Saftpresser

Der er ikke noget som en gang friskpresset juice, da dette både har en særdeles frisk smag, mens det samtidigt er meget sundt, da man stadig får alle de gode næringsstoffer fra frugten, selvom frugterne er presset til saft. Herudover er det også muligt at benytte det overskydende frugtkød til mange forskellige ting, hvorved intet af frugten som sådan bliver spildt på trods af, at saften presses ud af frugten. Der findes mange forskellige opskrifter på juices, hvilket kan være en fordel at overveje, inden man køber sig en saftpresser, da man herved lettere kan få fundet den rigtige saftpresser i forhold til de opskrifter, der ser spændende ud.

Overvej eventuelt type af saftpresser

Der findes herudover også en del forskellige typer af saftpressere på markedet, og disse har deres forcer, hvilket også kan være et godt faktum at drage med ind i billedet. De fleste saftpressere, der findes på markedet nu om dage, er centrifugalpressere, der, som navnet antyder, presser saften ud af frugterne ved hjælp af centrifugale kræfter. En anden model er den såkaldte slowjuicer, der langsomt presser saften ud af frugten, hvilket også kan være en fordel at få overvejet, således man finder frem til den rette type af saftpresser.

Hastighed og størrelse på påfyldningshul er også vigtige overvejelser

Det forholder sig på den måde, at der findes saftpressere med forskellige hastighedsniveauer, hvor nogle har 5, mens andre kan have 2. Hastighedsniveauerne er med til at gøre således, at presseren kan håndtere både bløde og hårde frugter, hvilket også kan være en fordel at drage med i overvejelserne, således man med den indkøbte saftpresser kan få presset de typer af frugter, man ønsker. Herudover er der også forskellige størrelser på påfyldningshuller fra variant til variant, hvilket kan være 75 mm eller den lidt større variant på 85 mm, hvilket kan være en fordel at afstemme med de typer af frugt, man ønsker at presse i presseren. Find din nye saftpresser på denne side.

LEAVE A REPLY