Sådan finder du et godt lån til trods for RKI

hurtigt lån

Hvis du er registreret i RKI, så kan det være noget af et problem for dig at finde et godt lån. RKI er Ribers Kredit Information, og det er herinde, man registreres, hvis man klassificeres som en ”dårlig betaler”. En registrering i RKI gør det således til en svær proces at optage et nyt lån, hvilket der da også er en del fornuft i. En registrering i RKI kræver, at man har en del udestående gæld og har fået tilsendt et bestemt antal rykkere uden at foretage nogen tilbagebetaling af ens gæld. Dette register er altså til for banker og virksomheder, som låner penge ud, og det er en måde at sikre sig på, at der kun lånes penge ud til lånetagere, der betaler tilbage.

Sammenlign lån på nettet

Det er dog muligt at optage et lån udenom RKI, selvom dette stærkt frarådes, da man først og fremmest bør se sig fri fra RKI ved at tilbagebetale ens lån. Du kan på internettet finde mange lister over udbydere af lån, som stadigvæk låner ud til trods for en registrering i RKI. Der er dog også tit tale om pengeinstitutter, som har høje renter, hvorfor det kan være vildt relevant at sørge for, at et sådan lån betales tilbage hurtigst muligt. Ellers ender du med at skulle betale mange renter af dette lån, hvilket du selvfølgelig ikke har lyst til.

Hurtige lån

Hvis dette har fanget din interesse, så er det måske på tide at undersøge markedet. Det, du skal være opmærksom på, er først og fremmest renterne og indskuddet til lånet. Mange af de virksomheder, der låner penge ud til mennesker, der er registreret i RKI, forsøger nemlig at malke disse mennesker, hvorfor renterne hurtigt løber op i vilde pengesummer, som du står og skylder. Du skal derfor undersøge dette, før du tegner et lån, da du skal være helt sikker på, hvilke vilkår du går ind til.

Dertil skal du kun låne her, hvis du har mulighed for hurtigt at betale pengene tilbage. Du kan finde og sammenligne forskellige udbydere af lån på http://lånhurtig.dk.

LEAVE A REPLY