Kloge livslektioner at skrive i studenterkortet

Når man bliver student så er der en helt ny verden der åbner sig. Nu er det for alvor at livet kan tage sin begyndelse og som pårørende er det noget af det mest rørende man kan se, når den nyslåede student kommer ud fra den sidste eksamen og endelig kan få sin studenterhue på.

Dernæst så hører der selvfølgelig en masse fester og også studenterkørsel til. Men når det hele er slut så skal man til at kigge fremad. Nu skal man formentligt til at have valgt en vidergående uddannelse og for mange så betyder det også at man skal til at flytte hjemmefra.

Med andre ord, så skal man altså nu til at stå meget mere på egne ben end man har gjort før i tiden og det kan for mange være skræmmende.

Derfor har vi her samlet et par råd som du som pårørende, måske et familiemedlem eller en kær ven, kan skrive til den nye student så han eller hun har det nemmere ved at komme igennem fremtiden med oprejst pande.

Hvis du vil have mange flere råd til at skrive et godt og klogt studenterkort, der huskes, så kan du tage et kig på siden her der har lavet en guide om at skrive et kort til studenten med tekst.

Hvad kan du skrive i studenterkortet

Her kommer en række forslag og ideer som du kan gøre bug af for at guide vejen frem for studenten.

1: Vær altid glad

Du kan bl.a. snakke om hvor vigtigt det er at være glad og i godt humør.

2: Husk at nyde livet og få det meste ud af hver dag

Livet er en gave, og skønt man kan rende ind i problemer så er det ofte at man glemmer hvor rart og godt det er at få lov at leve hver dag, så det er måske lidt en kliche at sige, men man kan passende sige at nogle gange så bør man leve hver dag som om det var ens sidste.

3: Husk at træne og spis sundt

Nu er dette jo en side om træning, så det ville da ikke være passende hvis ikke der var et råd som gik på netop dette. Træning og sund kost er en af de drivere der gør at man har det godt og kan træffe de rigtige valg her i livet.