Tag picnickurven med ud i det fri

Sommeren er over os. Det betyder lange lyse nætter og solskinsdage. Kribler det også i dine fingre efter at komme ud af lejligheden eller huset? Pak evt. en picnickurv og tag den med ud på en tur i det fri med dine venner under armen.

Herunder får du en guide til, hvordan du får en vellykket picnic sammen med vennerne.

Nem og let sommermad

På picnicturen er det hyggeligt med let sommermad, som I kan nyde i hinanden selskab. Smør nogle lækre sandwichs hjemmefra med forskelligt fyld f.eks. hønsesalat, æggesalat eller med magert pålæg. Det er let og enkelt at have med på picnicturen.

Vil du gerne slippe for madlavningen? Hos Kylling & Co finder du smagfulde retter som er nemme at tage med på picnic. De har et stort menukort i Højbjerg, så du finder sikker noget, som du og vennerne kan lide.

Pak kølertasken med kolde drinks

Hvad er skønnere end en iskold cola på en varm sommerdag? Pak en køletaske med køleelementer og fyld kølertasken med forfriskende drikkevarer.

Lav evt. din egen læskende lemonade som du kan tage med på jeres picnictur. Dine venner og veninder vil elske dig for det!

Tæpper til de kølige aftentimer

Planlægger I at sidde i parken eller på stranden til langt ud på aftenen? Sørg for at tage et par tæpper med som I kan slynge rundt om jer, når solen er gået ned. Det er ærgerligt, hvis I er nødt til at tage hjem før tid, fordi I fryser. Vær på forkant og pak nogle ekstra trøjer og varme tæpper.

Sjove spil til stranden og parken

Mangler I underholdning i løbet af aftenen? Tag et sjovt spil med som I kan spille i parken eller på stranden. Kongespil er en sikker vinder. I legetøjsforretninger og på nettet finder du også mange andre sjove spil.