Sørg for, at du kan komme frem på cyklen

For mange danskere er cyklen det foretrukne transportmiddel til de mindre ture, og derfor ser vi også dagligt flere cyklister, når vi bevæger os rundt i trafikken. Det betyder, at vi skal være mere vågne, når vi kører rundt, hvad enten vi er på cykel, i bil eller til fods, og det betyder ligeledes, at vi altid skal være klar til, at der kan ske noget uventet. Som cyklist er det nemlig ikke sjældent, at man kan komme ud for en punktering.

Når uheldet er ude

Der kan være flere grunde til, at man punkterer. Oftest er det fordi, man har påkørt en skarp genstand, som har sat sig i dækket og lavet et mindre hul. Det kan også være fordi, man har kørt noget op i hjulet, som så har sat sig fast og ødelagt det.

Kører du meget og ofte, kan det også være, at dit hjul simpelthen er ved at være slidt, hvorfor det begynder at vise tegn på at skulle skiftets. Og det første tegn er utætheder, idet der opstår revner og større sandsynlighed for, at selv småsten kan lave huller.

Derfor er det altid en fordel at sørge for at have en god cykelpumpe med sig, når man begiver sig ud i trafikken på cykel. For der findes ikke noget værre end at være nødt til at skulle trække den, hvis man for eksempel er en smule presset i forhold til tid eller bare gerne vil nyde en tur ud i det blå på jernhesten.

Find det rette udstyr online hos fribikeshop

Sørg derfor at have det rette udstyr, så du altid kan lappe din cykel og pumpe dækket op. På den måde er du nemlig hurtigt videre og ude på stierne igen. Find et stort udvalg af billige cykelpumper online hos fribikeshop. Se dem her.

LEAVE A REPLY