Skal nytårsfesten holdes som en temafest i år?

Photo by Sahil prajapati on Pexels.com

Kalenderen siger december, og det betyder, at nytårsfesten snart er i sigte. Står du for at afholde årets nytårsfest, og ønsker du at gøre noget ud over det sædvanlige, så kan du vælge af holde nytårsfesten som en temafest. Temafester falder som oftest i god jord og kan være med til at sætte lidt ekstra gang i en i forvejen festlig aften, som nytåret er. Derudover kan det være en forudløsning for gæsterne at klæde sig ud efter et tema, da alle på denne måde har samme dresscode. Dermed behøver man ikke stå i dilemmaet om, hvad man skal finde af tøj i skabet og have tvivl om, hvor fint andre klæder sig.

Inspiration til temafesten

På karnevalshoppen kan du finde mange forskellige udklædninger inden for forskellige temaer. Et oplagt tema at have til sin nytårsfest, som altid er festligt, er et 80’er tema. Til 80’er temafesten er der altid knald på farverne, og en farverig fest vil som oftest blive en festlig fest. Faktisk påstår de hos karnevalshoppen, at der næppe er et årti, som kan fyrre op under festen som 80’erne.

Det festlige årti er kendetegnet ved modefænomenerne som benvarmere, pandebånd, permanentkrøller, sweatshirts og alle selvfølgelig meget gerne i neonfarver. Om ikke man kan beskrive det pænere, kan man da i hvertfald kalde 80’ernes mode for festligt. Pift festen op med en masse farver og alle de accessories, som du kan finde på karnevalshoppen – så er du sikret en god fest.

Med 80’er musik kommer stemning i top

80’erne vil af mange betragtes som et årti, der kun kan få humøret i top. Hertil forbinder man ofte de mange hits kendt fra 80’erne. Med den rette 80’er playliste vil nytårsfestens helt rette stemning sikres. Alle husker hits fra Tøsedrengene, Laban eller Dodo & The Dodo’s og dermed sikres en fest, hvor der både kan skråles og danses natten lang.

 

LEAVE A REPLY