Stå skarpt til din konfirmation

De senere år er der kommet mere og mere fokus på sundhed. Det påvirker alle aldersgrupper – også de unge. Endda de unge, som ved, at der venter dem en stor dag, som de kun oplever en gang i livet. Nemlig deres konfirmation. Her skal man gerne stå helt skarpt uden bumser eller et udseende af at have spist for meget pizza efter skole eller kage i spisepauserne. Så måske du skulle gøre lidt ekstra ud af det til den store dag. Læs om hvad du kan gøre for at stå helt skarpt til konfirmationen herunder.

Vælg de rigtige madvarer

Det ultimative i forhold til at undgå urenheder samt at opnå et vægttab eller føle dig tilpas i din krop handler om, hvad du kommer i munden. Det behøver ikke på nogen måde at blive fanatisk, men for dit eget helbreds skyld, så bør du tænke over, hvad du spiser, det meste af tiden. Madvarer som du kan vælge til en sundere livsstil er:

  • Grøntsager: Vælg især de grove som kål, broccoli, gulerødder og blomkål, som giver en god mæthedsfornemmelse. Derudover er grøntsager anti-inflammatoriske og syreneutraliserende, og giver en helbredende effekt på bakterier såsom urenheder og bumser.
  • Grov pasta i stedet for hvid pasta: Mad lavet på groft mel giver ligeledes en bedre mæthedsfornemmelse, men der er også gode fibre i, som er godt for din fordøjelse
  • Chiafrø: Har masser af kostfibre, giver god mæthed, masser af mineraler, som du har brug for. De kan bruges på havregrynene om morgenen-
  • Spis proteiner: Proteiner kan du få fra æg, kød og bælgfrugter. Disse er vigtige for at styrke din muskelmasse. Og jo stærkere muskelmasse jo kortere er vejen til et vægttab. Andre proteinkilder i kosten, som er det hotteste lige nu er insekter. Skal du prøve det?

Husk at fejre det ordenligt på den store dag

Dette kan du tage med dig resten af dine dage, så du forbliver sund og uden eller med så få urenheder, som det er muligt for dig. Men husk nu på, at når den store dag står for døren, så må du gerne have lov at synde. Her skal du vælge den helt perfekte menu, hvor intet skal mangle. Du skal hverken tænke på kaloriemængde eller chiafrø. Et godt valg, som vil falde i alle gæsters smag, er en buffet til konfirmationen. Klik her for at se mere.

LEAVE A REPLY