Tag til Afrika og få dit livs oplevelse

Har du været en del ude at rejse i for eksempel Asien og Europa og har fået en masse mere rejselyst, men vil gerne opleve en ny verden, så skal du tage til Afrika. Afrika er et kontinent for sig. En af de største grunde til, at folk ønsker at udforske Afrika, og at så mange turister besøger kontinentet hver dag, skyldes dyrelivet og naturen. Og den er da også helt enestående. Hvis du i forvejen elsker eventyr, og du besøger Afrika, så bliver det med sikkerhed ikke din sidste tur. Her er der uendeligt meget at opleve. Det er med andre ord ferier, du ikke vil hjem fra.

Generelt om Afrika

Faktisk er Afrika den næststørste verdensdel i verden. Arealet måler 30,3 millioner km2., som udgør 20% af den samlede klodes landareal. Verdensdelen er 8000 kilometer fra nord til syd, hvor ækvator cirka er placeret på midten. Der er desuden næsten hav hele vejen rundt om Afrika undtaget ved Suez-kanalen i Egypten. Derfor kan du godt se, at der er mange kvadratmeter, som du kan udforske i Afrika. Der er helt sikkert også steder, som der ikke er mange mennesker, der endnu har udforsket.

I Afrika er der hede temperaturer. Da det er tæt på ækvator, er der subtropisk temperaturer især i den nordlige og sydlige del. Så selv middeltemperaturerne er høje i hele Afrika. Med hensyn til nedbør, er der en større variation, da der både er regnskove og ørkenområder. I 2005 var der omkring 900 millioner beboere i Afrika, hvilket svarer til 14% af hele klodens befolkning.

Det kan du opleve i Afrika

Afrika er ikke ”bare” safari, selvom det naturligvis er en stor del af det og intet mindre end en unik oplevelse. Men du kan også opleve meget andet på det store areal. Du kan for eksempel tage til Zanzibar og opleve kridhvide strande med helt klart blåt havvand og møde de indfødte. Med trommer, fest og farver kan du komme med til rigtig sambadans under den stjerneklare himmel.

Du kan også komme på eventyr på bjergvandring eller hiking. Måske du endda drømmer om at bestige Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro? Da har du også mulighed for det. Du kan få en personlig træner til at lægge en træningsprogram til dig, så du er rustet til opgaven. Som præmie vil du få en enestående udsigt over savannen og sletterne med solopgangen i det fjerne. Vil du vide mere om rejser til Afrika, så kan du klikke her: https://rickshawtravels.dk.

LEAVE A REPLY