Chiafrø er vejen til en sundere livsstil

Du har måske i forvejen kendskab til chiafrø, siden at du befinder dig på netop denne side, vis formål er at bringe interessante artikler omkring netop denne fantastisk spise, som et chiafrø er.

Chiafrø er rig på omega 3, hvilket er noget som vi i den grad har et stort behov for at indtage gennem vores kost. En af de mest almindelige måder, hvorpå den almindelige dansker får dækket deres behov for omega 3 er ofte gennem fisk – som vi i øvrigt generelt spiser for lidt af. Et godt alternativ, især hvis du ikke kan lide fisk, er at aktivt gøre noget for at supplere op med chiafrø. Hvis du er en aktiv bruger af instagram, så skal der ikke mange søgninger til, for at se hvor mange der spiser Chiafrø til morgenmad – de bruges nemlig både som en topping, men ligeledes også som et ingrediens i en smoothie. Valget er dit – men det er super vigtigt at du får nok omega 3, det kommer vi ikke udenom.

Alternativet er der – valget er dit.

Et andet alternativ til at få vores omega 3 kan være gennem fiskeolie. Det er populært at spise fiskepiller/tabletter om morgenen sammen med dine vitaminer, hvilket aktivt er super fint for dit omega 3. Forskellen på fiskeolie og chiafrø er dog til at få øge på. Almindeligt opdrættede fisk, samt generelt fiskeolie indeholder nemlig et højt indhold af tungmetaller, hvilket ikke er det bedste for vores krop. Netop disse tungmetaller finder du ikke i chiafrø, hvilket gør dem til et fantastisk alternativ.

Selvfølgelig gælder det i store træk om, at du har en sund livsstil. Hvis du er den store forbruger af cola og cigaretter, så vil den største anbefaling fra mig til dig være, at du skærer ned på mængden af cola du indtager. Dette kan til en start erstattes af sukkerfrit saftevand – det bedste er dog uden tvivl helt almindeligt postevand. Angående cigaretterne, så kan disse være utroligt svære at slippe fra den ene dag til den anden – her vil mit bedste råd være at du kigger nærmere på mulighederne for at starte med at ryge e-cigaretter. Disse kan nemlig hjælpe dig med hurtigere at slippe cigaretterne, eftersom at du selv kan dosere mængden af nikotin i e-cigaratter. Disse kan du med fordel købe hos eclshop.dk, som er en af de mest anerkendte forhandlere af kvalitetsprodukter.

Når du så har styr på det mest basale ved din livsstil, så prøv at undersøg de mange fantastiske muligheder, som der findes for at inddrage chiafrø i dine madvaner – det kan smage helt fantastisk!

LEAVE A REPLY