Den sunde omega-3 frø

Chiafrøen er rig på omega-3’en som vi i høj grad har brug for igennem vores kost. Den mest hyppige er gennem fisken, men somme tider kan det være svært at få dækket den mængde man reelt set burde indtage. Netop derfor kan supplementer såsom Chiafrø, være et fantastisk alternativ.

Chiafrøen er fantastisk til sin morgenmad. Man kan nemt og enkelt tilføje dem i sin morgen-grød, eller morgensmoothie. (Find opskrifter her på siden)

Fordelen ved chiafrø kontra fisken, er at frøen ikke indeholder samme mængde tungmetaller, som vi kender fra fisken. Det er netop også derfor at man altid anbefaler en økologisk opdrættet fisk, for netop at minimere disse tungmetaller. Ligeledes er det også grunden til de store prisforskelle man oplever ude i supermarkederne på en ganske almindelig fiskeolie. Det er muligt at finde både dem der koster 50 kroner – også er der også dem til 500 kroner.

Der findes mange måder man kan få dækket sit omega-3 behov på.

En anden god ting ved chiafrø, er at det er meget nemt at indtage. Derudover kræver det ikke den store forberedelsestid, og det sviner ikke helt køkkenet til. Så ligegyldigt om du har travlt om morgenen, eller aftenen kan du hurtigt indtage et sundt supplement gennem denne frø.

Chiafrøen kan både bruges til finere anretninger, men også på farten som beskrevet i ovenstående afsnit. Ligegyldigt om man sidder i sofaen, eller på restaurant, er effekten i frøen stadigvæk den samme. Det kan være en meget god idé, at kigge rundt i nogle af de andre indlæg her på siden, hvor der blandt andet gives gode og inspirerende opskrifter på hvordan man kan anvende chiafrø i sin madlavning. Ligeledes er der også udarbejdet en pristabel, der giver dig en indikation om hvor du kan få dem billigst.

LEAVE A REPLY